Ditt hår är en stor del av din personlighet, ditt utseende och din utstrålning. Därför är det viktigt att du tar hand om och behandlar ditt hår på rätt sätt, så att det behåller sin vackra form, färg och volym.

Bloggen Elinlicious beskriver även hårbehandlingar och hur man uppnår bra hälsa.

Eyracure är en hårbehandling du enkelt kan beställa hem och ge ditt hår snabbt och smidigt i ditt eget hem. Det fungerar på skadat hår, frissigt hår, lockigt hår och torrt hår.

Vad är Eyracure?

Historiskt har lösningen på torrt och slitet hår varit att klippa topparna. Du har säkert själv känt att ditt hår börjat bli torrt och slitet, och gått till frisören för att klippa topparna. Eyracure är en behandling som, med sin unika BioLAP-20 formula och UV-hårborste istället riktar in sig på att reparera och återställa håret.

hårbehandling

Hur går hårbehandlingen till?

Eyracure är en behandling som du extremt enkelt kan göra själv i ditt eget hem. Du beställer hem ett startkit, som innehåller en UV-borste, en sprayflaska samt behandlingsmedel och finisher med dess unika molekyler.

Först tvättar du håret ordentligt med schampo, och handdukstortar det efter. Sedan sprayar du på medlen enligt instruktion, och borstar därefter igenom håret med UV-borsten. När du är klar spolar du rent håret igen och applicerar balsam. Hela behandlingen går på cirka 10-15 minuter, och rekommenderas att göras ungefär var fjärde vecka till sjätte vecka.

Vad ger hårbehandlingen för resultat?

Den unika molekylformulan i produkterna aktiveras av UV-ljuset, och reparerar skador i dina hårstrån. Detta leder till ett mjukare, glansigare, starkare och allmänt friskare hår samtidigt som det även förebygger slitage, livlöst hår och skador i framtiden.

Hela hårbehandlingen är smidigt samlad i ett så kallat startkit, som du enkelt beställer på Eyracure.com. I kittet ingår UV-borsten, sprayflaska samt alla behandlingsmedel som behövs. När du är klar beställer du enkelt hem nya behandlingsmedel. Där hittar du även schampo och balsam, men det går även bra att använda ditt vanliga om du föredrar det.

Kolla även in denna bloggen janemars för en magisk present

Här kan du läsa mer när det kommer till Årets Julklapp.

Annars finns fler magiska artiklar att läsa här.

Läs bloggen wickerlove om du vill ha fler kreativa idéer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *