Vi älskar alla våra lurviga familjemedlemmar, men vi hatar månaderna när de fäller. Om du är som jag måste du sopa varannan dag. Tack och lov har vi hittat några knep som hjälper dig att ta bort djurhåret fritt från dina möbler.

1. Fuktig Trasa för att få bort hår

Få en fuktig trasa eller svamp och torka den lätt över dina möbler för att hjälpa till att ta bort pälsen. Den fuktiga trasan tar tag i husdjurhåren och tar bort dem från dina möbler.

2. Sprayflaska med Sköljmedel

Du kan också blanda några droppar sköljmedel med vatten i en sprayflaska. Spraya en lätt dimma på din soffa, stolar, etc och torka sedan av med en torr trasa. Det kommer att fastna på din trasa och du kan helt enkelt slänga den.

3. Luddrulle

Använd eller skapa din egen luddrulle med tejp. Linda helt enkelt tejpen runt handen och dra handen över dina kläder, gardiner eller möbler.

4. Dammsugare

Använd helt enkelt din dammsugare för att ta bort djurhår från golvet, dina möbler eller till och med gardiner. Se till att när du letar efter en dammsugare som hjälper dig att ta bort päls, att dammsugaren har ett riktigt starkt sug. Det finns dammsugare som är utformade för att ta bort djurhår, som kommer med olika fästen så att du kan ta bort pälsen från valfri springa.

Hår

Ansa dina pälsvänner regelbundet. Detta hjälper dig att ta bort lite päls och mjäll innan det tar sig till dina möbler.

Alla husdjur kommer att fälla lite av sin päls då och då, men genom att vara proaktiv kan du hålla ditt hem rent och pälsfritt. Om du är i behov av extra städning, kontakta Ishine.se för att boka en kostnadsfri konsultation.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *